How to Choose the Right style.

achteraanzicht van zakenvrouw werkzaam in creative office - illustartor stockfoto's en -beelden

Er zijn echter gelegenheden dat ik een minder traditionele stijl nodig heb. Zo krijg ik vaak de opdracht om cartoons te tekenen of tekenfilmachtige illustraties te maken voor kinderboeken voor kinderziekenhuizen. Een andere, meer ambivalente situatie wordt gevraagd om een ​​illustratie te maken voor een land-aanwijzing die uw vriend voor hem of haar heeft besteld terwijl hij of zij overzee reisde. Het maakt niet uit waar je vaardigheidsniveau is, "wat je het leukst vindt" is meestal de beste illustratiestijl om voor een project te gebruiken.

Meestal vragen de meeste bedrijven kunstenaars om hun stijl te volgen of te modelleren of, voor een kortere weergave, om illustraties voor mensen voor verschillende maten, kleuren, achtergronden en voor verschillende achtergronden en perspectieven. Dit komt goed. Het probleem is dat het niet altijd gemakkelijk is voor iemand om te doen waar je goed in bent.

Een voorbeeld is een problematische figuur. Wanneer een klant een portret nodig heeft, die dezelfde stijl probeert te hebben als alle anderen, is het vaak beter om weinig tot geen ruimte/ontwerpelementen als basis te geven. Wie wil bijvoorbeeld het hoofd veranderen, of Hubble in het hoofd naar een vector-componeren hoofd in een ruimte of de hoofd- of blikafmetingen bijsnijden en elementen maximaliseren voor breedte, hoogte en centrum voor een dynamisch figuur. Dit soort werk wordt gebruikt in uitgeverijen, constructies, engineering en architectuurontwerpen, evenals in het dagelijkse tekenen (kortom, "OCK" anti-vervorming is ook een stuk eenvoudiger dan een doos openen, potten openen, een rij badges plakken of plak het op een pak).

Ik geniet bijvoorbeeld gewoon van illustratietypes; kaarten tekenen, enkele echte symbolen en lay-outs (het is niet mijn passie); koppen tekenen; logo's uittekenen; het uitzoeken van gebieden en ronde en vlakke ruimtes. Deze zijn niet per se gemakkelijk om te doen, maar ik vind ze leuk om te doen. Om een ​​gebied te illustreren waar je letters nodig hebt, die in een lijn zijn ontworpen, moet je veel tijd besteden aan het onderzoeken van de algemene richting waarin de letters zullen worden getekend (van letters, naar letters en van letters in naar letters) en hoe dan op te gaan in een specifiek gebied (een vierkant, een rechthoek, een rechthoekig paneel, een halve cirkel, enz.) en hoe dan van de ene ruimte of vorm in de andere verandert. Overigens duurt het opstarten van dit meer "techneut" werk (klassiek type) over het algemeen langer dan bij "traditioneel" werk (via fotograaf, schilderen of andere grafisch ontwerper). De homepage van het gastronomische chocoladebedrijf van een reisverslaafde gids in de tri-media was bijvoorbeeld een professionele en zeer dure toeristische editie in kleur (© 2011 Farah Archive – Tribute Site) van hun gids die op maat gemaakte tekeningen gebruikt om op hun reisthema's van de plaatsen die ze aanbieden.

Webgebaseerde illustraties

Wat vind ik leuk? Deze vraag is voor iedereen anders, maar het antwoord hangt af van het probleem dat wordt aangepakt. Bij het zoeken naar illustratie willen veel kunstenaars alles wat helpt bij de communicatie; ze houden zich doorgaans meer bezig met algemene richting of stijl dan met specifieke details. Aan de andere kant, als je iets op maat doet, zou je vraag moeten zijn: wat zou ik willen doen? Is het goed? "Vind" niet zomaar een schets die ik een paar maanden geleden heb gemaakt; Ik heb in de loop der jaren honderdduizenden cartoons gemaakt, maar veel daarvan hebben niets te maken met de boodschap die ik verzend of de interesses van de doelgroep. Zo kan een thema, vormgeving en functie elders in een recente brochure terug te vinden zijn, maar voor de ontwerper geldt dat niet.

Here are few examples when, instead of a sketch or commission made to layout a 2-D drawing, an individual can have a custom web-based design(s) drawn for them. Examples: greeting cards, graphic e-books, flip charts, landing pages, custom logos, greeting cards, custom maps, greeting cards in Flash, personalized sign-ons, online greeting cards, birthday cards, 2-D line drawings ( consequences).

Om een ​​illustratie te illustreren, kijk waar de informatie zich bevindt in een webgebaseerd diagram of tekening. Idealiter, door de inhoud van de site te kiezen, creëer je een krachtig type ontwerpwerk. Ja, vaak kan een persoon dit soort kunstwerken vinden in lokale winkels of online; of zelfs van de diensten van een amateurkunstenaar tijdens hun weekend; maar het zoeken naar unieke soorten illustraties uit deze bronnen kan een lang en moeilijk proces zijn. Probeer een goedbetaalde, lokale ontwerper te vinden (met behulp van de diensten van een ontwerperslijst) die kan voorkomen dat hetzelfde soort werk opnieuw moet worden gedaan met verschillende thema's, technieken, thema's, kleuren, stijlen, stijlen, informatie en richting en plaatsing . Er is niemand die u alle soorten illustraties kan laten behandelen;