Hoe u de beste MacBook kiest

icedemonkey zei:

De reden dat ik dit noem, is omdat ik onlangs een laptop aan het winkelen was en gewoon op internet aan het surfen was. Ik zag een advertentie aan de zijkant van de pagina waarin stond dat gerenoveerde MacBooks geweldig waren voor de prijs. Ik per se Maar ik aarzelde om zoveel geld uit te geven totdat ik de gerenoveerde MacBooks-advertentie zag. Ik werd gekieteld en rende meteen naar de site om de beschikbare producten te bekijken. Ik moet toegeven dat het erg leuk was, vooral omdat ik resoneerde met wat de advertentie uitbeeldde. We weten allemaal dat Apple het nummer één laptopmerk op de markt is met de MacBook. Natuurlijk zijn er veel goede en betaalbare merken om uit te kiezen, maar Apple is veruit de beste. Wanneer u nu op zoek bent naar de beste MacBook, moet u ervoor zorgen dat de eigenlijke MacBook die u koopt onzorgvuldig is gevallen of op een andere manier is weggegooid. Is je MacBook net overleden? Zo ja, dan is er een nieuwe MacBook beschikbaar in de Verenigde Staten en een die is opgeknapt door Apple. Wanneer u nu op zoek bent naar de beste MacBook, moet u ervoor zorgen dat de eigenlijke MacBook die u koopt onzorgvuldig is gevallen of op een andere manier is weggegooid. Er zijn veel MacBook-bedrijven die over de hele wereld beschikbaar zijn. Probeer het bedrijf te pakken te krijgen dat in uw land is gevestigd en voer de zoekopdracht uit.

2. Mac-uitgangen.

Bij het zoeken naar de beste MacBook-bedrijven kom je misschien een flink aantal verschillende bedrijven tegen, maar niet allemaal bieden ze uitstekende voorwaarden voor het kopen van refurbished MacBooks. Zorg ervoor dat u alle algemene voorwaarden kent, inclusief het retourbeleid, zodat u de MacBook kunt krijgen die u altijd al wilde hebben. U kunt ook de websites van de bedrijven raadplegen voor hun retourbeleid.

3. Aangepaste MacBooks

Deze optie is meestal alleen beschikbaar voor MacBook Pro-, MacBook- en MacBook Air-klanten met geconfigureerde beeldschermen. Je kunt een MacBook bestellen met een Intel Core Duo-processor, RAM, harde schijf en videogeheugen naar keuze. U kunt er ook voor kiezen om een ‚Äč‚Äčlaptop met ingebouwde webcams en draadloze webconnectiviteit (Wi-Fi) aan te schaffen.

4. Gerenoveerde MacBooks

Je kunt ook een MacBook krijgen die is opgeknapt. Een MacBook die eerder is gebruikt, maar nieuw genoeg is om nog bruikbaar te zijn, is ideaal voor beginnende computergebruikers die hun nieuwe computer niet willen beschadigen.

De voordelen van het kopen van een refurbished MacBook zijn TrackPoint, een geweldig toetsenbord, een beschermhoes en de link naar mycils blog.